Create an Account
4 petite huispakken

Een huispak. Wie heeft zoiets in deze tijden niet? We zitten inmiddels al bijna een jaar grotendeels thuis en zijn ongetwijfeld met z’n allen expert in comfortabel thuiszitten. Met de juiste kleding dus. Een hele dag in een joggingbroek zitten is heerlijk, maar soms wil je ook gewoon wat anders. Daarom hebben we vier heel verschillende petite huispakken op een rij gezet: van comfy naar stoer, van zakelijk naar sexy. En vaak een soort van business in the front, party in the back, maar dan business on top, party down below. Komt ‘ie.

Net pak van jersey stof

Volgens mij dé perfecte combinatie: je ziet er fantastisch uit én voelt je comfortabel. De jersey stof is zacht en stretcht én kan dus de hele dag zonder irritant te worden, gedragen worden. Je kunt er prima mee op de bank zitten en als je een (Zoom/Teams)-meeting hebt, hoef je je niet om te kleden. Ideaal. Dit pak van Asos is niet alleen in saliegroen, maar ook in lila. Goh, als we weer naar kantoor mochten, wisten we eindelijk wat we de hele dag zouden dragen! Toch?

Strak, strak in je trainingspakpak 

Fout? Misschien. Comfy en perfect voor deze tijden? Zeker weten. Hoe divers is een trainingspak tegenwoordig? Het is een huispak, sportpak & vergaderpak in één. Mijn laptopcamera doet het tegenwoordig niet meer, dus ik zet regelmatig in pyjama of trainingspak te vergaderen. En zelfs als je camera het wel doet…is er een probleem met vergaderen in een leuke trui? Dacht het niet.

Pyjamabroek met korte top

Soms zijn er dagen dat we helemaal niet uit onze pyjama willen. Omkleden kost te veel moeite. Douchen hebben we geen zin in. En naar buiten gaan we toch niet. Dat is helemaal niet gek in deze tijden, want we verliezen allemaal onze motivatie voor een nieuwe dag wel eens. En dan is het dus ook helemaal prima om de hele dag je pyjama aan te houden. En als je dat in een mooie satijnstoffen pyjama broek met een comfy topje doet, dan is dat gewoon heerlijk. Soms is eraan toegeven de beste remedie.

Zwart op zwart = altijd goed

Een simpele zwarte legging met een zwarte cami, en we zijn ook gewoon klaar voor de dag. Schijnt het zonnetje niet, dan kan daar nog een vestje bij. Maar hey, ik ben optimistisch. Ik kan de lente al ruiken! Een zwarte legging met top…ja, wat kun je daar nou over zeggen behalve dat je er álles mee kunt. Winkelen, thuis blijven, filmpje kijken, werken, sporten & zelfs slapen. Dus ja, diverser kan niet. Een op en top huispak.

 

 

 

Back to Top