Create an Account
De mooiste petite herfstjassen

3 mooie herfstjassen voor kleine vrouwen

Het zonnetje schijnt af en toe tussen de regen door, maar het is veilig vast te stellen dat het herfst is. Over een paar weken gaat de klok weer achteruit en is het ’s avonds eerder donker. Vorig jaar in oktober konden we nog heerlijk genieten van een warme herfst, en natuurlijk hopen we daar nu weer op, maar als je ons advies wil horen? Koop alvast die mooie nieuwe petite herfstjas. Je gaat ‘m nodig hebben!

(meer…)

Continue Reading

4x casual petite outfits voor een onvoorspelbare lentedag

De lente in Nederland kan o zo onvoorspelbaar zijn. De ene dag schijnt het zonnetje en de volgende regent het pijpenstelen en heb je ook nog een minuut lang natte sneeuw. Hoe dan? Daarom doen wij in Nederland wonende vrouwen er goed aan om een gevarieerde kast & volle kast te hebben. Die wintertrui kan gewoon blijven hangen. Met deze vier verschillende outfits kom je de lente ook wel door, denken wij.

(meer…)

Continue Reading
Miss Petite blog 1

Miss Petite: al jouw toekomstige petite kleding op één plek

Op www.misspetite.nl vind je alle in Nederland beschikbare petite merken. Wij waren het namelijk zat om van de ene naar de andere website te moeten hoppen, op zoek naar de perfecte jurk, broek of trui. Steeds meer, maar nog lang niet alle, winkels hebben een petite-afdeling, maar je moet er wel even je best voor doen om die afdelingen te vinden. Fysieke winkels verkopen niet of nauwelijks kleine maten, en daarom moeten wij het online doen. Niet erg natuurlijk, maar wel makkelijker als je alles op één plek kunt vinden. Toch?

(meer…)

Continue Reading
Miss Petite blog 2

Waarom kleine vrouwen er goed uitzien in eenkleurige outfits

Kleine vrouwen hebben niet altijd even makkelijk. Sommige stijlcombinaties zijn voor ons al snel ‘too much’. Ben je een petite vrouw, dan ben je vast wel eens het wereldwijde web opgegaan op zoek naar stijltips voor kleine vrouwen. Hoewel onze benen vaak niet als stelten te omschrijven zijn, kunnen we ze met de juiste kleding wel langer laten lijken. De juiste proporties met lang-lijkende benen kunnen we op allerlei manieren verkrijgen, maar één van de beste en makkelijke tips is: kleed je in één kleur. In het Engels gebruiken ze hiervoor de term monochromatic. Te vertalen naar monochromatisch. Maar ja, wat zegt dat nu? Eigenlijk betekent dit gewoon allerlei tinten binnen een enkele kleur.

(meer…)

Continue Reading
Back to Top