Create an Account

Disclaimer

Miss Petite besteedt dagelijks aandacht aan de samenstelling van deze webshop en alle gegevens die hierop staan. Desondanks kunnen wij nooit instaan voor de juistheid, actualiteit of volledigheid van de tentoongestelde producten op deze website. Miss Petite aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade – in welke vorm of formaat dan ook – dat verband heeft met het gebruik van deze site.

Ziet u een bewering of mening waar u het niet mee eens bent, dan kunt u Miss Petite hier net voor verantwoordelijk houden. Een bewering of mening is die van een auteur en kan dus gezien worden als subjectief en niet direct verbonden met deze website. Aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor schade – in welke vorm dan ook – kunt u daarom niet bij ons neerleggen.

De producten en informatie die u op deze website vindt, zijn zoals ze zijn en we geven u geen garante of waarborg als het gaat om geschiktheid of deugdelijkheid ervan. Bent u het ergens niet mee eens of heeft u anderszins klachten, dan dient u hiervoor naar de directe aanbieder van de producten te gaan. Echter, we doen altijd ons best om u een zo actueel en volledig mogelijk website te bieden en updaten de informatie daarom geregeld. Wijzigingen mogen wij doorvoeren zonder u hiervan vooraf op de hoogte te hoeven stellen.

Links naar externe websites

Op Miss Petite vindt u een flink aantal links naar externe websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van die websites of de manier waarop zij omgaan met uw persoonlijke informatie. Wilt u weten hoe zij daarmee omgaan, dan kunt u het beste de disclaimer, privacyverklaring, copyright-pagina en algemene voorwaarden van de betreffende website opzoeken.

Back to Top