Create an Account
Petite fashion trends

Natuurlijk, de mode trends zijn hetzelfde voor lange én korte vrouwen, maar hey, er zijn wel verschillen in wat kan en wat niet. Sommige trends doen ons gewoon lijken, terwijl andere prima kunnen. Op welke petite fashion trends kun jij helemaal losgaan deze lente en zomer?

Bubblegum pink: houd het monochroom

Heerlijk, zo’n felroze kleur. Vrolijk, opvallend én vrouwelijk. Het mooie is dat een pak in deze kleur roze ook gewoon stoer kan zijn. Dus vrouwelijk en stoer. Wat wil je nog meer? Bubblegum pink is rozeroze, dus je doet er goed aan om het zo monochroom mogelijk te houden. Ofwel, door je boven en onderkant in (min of meer) dezelfde kleur te houden.

Petite Slim Fit Dad PakPetite Roze Smockjurk met Zwarte Stippen Petite Geplooide Skaterjurk

Thuiswerkoutfit, maar dan óók voor buiten de deur

Nu we veel thuiswerken is een joggingbroek en trui voor sommigen waarschijnlijk de standaard. En dat zal de komende maanden waarschijnlijk ook zo blijven. Maar wist je dat prima comfortabel kunt zijn in outfits die je ook op kantoor kunt dragen? Dat betekent dus dat je tegenwoordig pakken hebt van een zachte jersey stof, oversized blazers weer terug zijn en flared broeken ook gewoon voor op kantoor zijn straks.

Petite Blazer en Jersey Joggingbroek Petite Jumpsuit van Corduroy

Happiness first

Vrolijke kleren maken een vrolijk mens. En dat is belangrijk in deze zware tijden, niet? We zijn veel meer thuis dan voorheen, zien minder mensen en maken minder mee. Laat dan op zijn minst onze kleding spreken, dacht men! Ik hoop van harte dat we over een paar maanden weer op het terras kunnen zitten en dat we dan flaneren in de vrolijkste kleuren bij elkaar.

De 90’s zijn terug!

En niet zo’n beetje ook. De broeken, de shoulder pads, de oversized blazers en ja, soms ook gewoon de printjes. Maar het meest opvallende is toch wel dat veel merken de 90’s dad jeans een nieuw leven hebben geblazen. Net als de bootcut jeans en flared broeken. Ja, ik vind het leuk. Al krijg je mij stiekem moeilijk van de skinny af.

Petite Dad Jeans 90's EcruPetite 90's Jeans Wijde PijpenPetite Flared Broek Zwart met Bloemenprint

Back to Top