Create an Account

Flared broeken zijn een lastige fashion statement voor vrouwen met korte benen, of vrouwen van petite formaat. Maar dat betekent niet meteen dat het geen match is. Met de juiste tools kunnen ook wij deze klassieke stijl broek dragen. Een flared broek kan onze benen juist lang doen lijken, mits goed gestyled. Hoe mooi is dat?

Kies een flared paar die niet té wijd is

Vrouwen van petite formaat lopen al snel het risico op een overweldigende look. Dat kan heel leuk zijn als je daarvoor gaat, maar wil je een subtielere look? Kies dan een flared broek uit die iiiiets minder wijd is dan de anderen. flared broek korte benen

Kies een flared broek met hoge taille

Broeken met wijde pijpen doen je benen langer lijken, maar bij petite vrouwen kunnen ze het tegenovergestelde effect hebben. Het helpt dan als je een broek uitkiest met een hoge taille. Dan lijken ze echt langer!

Draag er hakken bij

Door hakken bij te dragen, zorg je ervoor dat er een stukje huid/schoen onder de broek uit steekt. En dat is precies wat je wil als je niet wil dat je benen er juist korter uitzien. Je kunt er ook voor kiezen om voor een flared broek te gaan die cropped is aan de onderkant, waar je door de lengte van de broek juist langer lijkt.

Kies er een rustige en simpele top bij

Wie voor flared kiest, maakt een statement. Flared is uitbundig en opvallend en juist daarom is het belangrijk om de bovenkant rustig te houden.

Flared Broek Missguided in Luipaardprint Petite Flared Broek Zwart met BloemenprintPetite flared broek met vlekken

 

Foto: Unsplash

Back to Top