Create an Account

Heb je eindelijk een mooie petite badpak, regent het iedere dag. Je hebt een goede prijs neergelegd voor dat mooie zwempak, dus je wil niet dat ‘ie de hele zomer in de kast blijven. Maak ‘m daarom onderdeel van je outfit! Draag je badpak als top boven jeans of een rok en en hang er een mooi vest of jack overheen. Klinkt simpel, maar dat is het niet voor iedereen. Daarom hebben we een paar tips voor je om een badpak onderdeel te maken van je dagelijkse garderobe.

Zie het als een body

De meest logische manier om een badpak als gewoon te dragen: draag ‘m zoals je een body zou dragen. Dat kan met een high waisted jeans en sneakers, of met een flared broek met kleurrijke schoen en accessoires.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliette (@juliettekitsch) on

Bouw een outfit rond een bepaalde trend

Neem nu deze tie dye badpak. Tie dye vind je tegenwoordig overal en lijkt wel het corona-item om thuis te dragen (en tegenwoordig ook weer buitenshuis). Pak daar een paar basics bij (witte of zwarte jeans bijvoorbeeld), sneakers en edgy sieraden en klaar ben je.

Heb je een sportieve badpak?

Maak dan ook een sportieve outfit. Draag je baggy chillbroek erover, een paar instappers, een stoere rugzak en klaar!

Sportief zonder broek

Een sportieve look hoeft natuurlijk geen broek te bevatten, maar kan ook met een leuk rokje en Fila schoenen eronder. Een beetje tennis, maar dan niet.

Maak het jezelf niet te moeilijk!

Misschien wel de belangrijkste tip. Een badpak kun je in principe met van alles dragen. Al is het alleen met shorts en slippers, je kunt er in de zomer prima mee over straat. Een simpel badpak is meteen af met een statement ketting of mooie hoed. Je hoeft niet extra te shoppen voor kleren boven je badpak. Uiteindelijk komt het erop neer dat jij je er goed in voelt. Dat kan dus heel simpel, maar mag ook opgedoft met alles erop en eraan. Wat jij wil!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Candice Oostland (@candiceoostland) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐋𝐀𝐍𝐀 | Blogging Dentist (@mummy.yummy.lifestyle) on

Foto: Shutterstock

Back to Top