Create an Account

Miss Petite

Vroeger, in de 00’s zoals dat mooi wordt genoemd, hadden de meeste jeansmerken vaak alleen lengtematen 32 en hoger. Pas later kwam lengtemaat 30 erbij en dat maakte het leven voor kleine vrouwen iets makkelijker. Maar ons leven is pas echt beter geworden met de komst petite winkels, waar we jeans in lengtemaat 28 kunnen kopen. En jurkjes kunnen kopen die niet tot over onze tenen hangen of over onze knieën komen terwijl we toch echt voor een mini-dress gingen.

Een beetje gechargeerd misschien, maar zoals in bijna alle grapjes zit ook hier een kern van waarheid in. De waarheid is dat kleine vrouwen het niet altijd even makkelijk hebben als het om kleren kopen gaat (net als curvy vrouwen of lange vrouwen, trouwens). We willen nogal eens verdrinken in het standaardaanbod en wij zijn erg blij met de komst van petite shops. Wat ons nog een beetje dwarszit, is dat je voor zulke kleding van de ene naar de andere webshop moet hoppen en dat vaak ook nog eens niet geadverteerd wordt voor de petite doelgroep. En daar wil Miss Petite verandering in brengen door petite kleding die online te vinden is, zo goed als mogelijk op één plek aan te bieden.

Alles wat jij zoekt, hebben we online gezet. Ook als je kleine voeten hebt, ben je hier op de juiste plek en hebben we de juiste webshops voor je gevonden.

Heel veel succes met shoppen en als je nog een winkel mist, laat het ons weten op info@misspetite.nl.

Wie we zijn

‘Ons’ teampje is nog klein en bestaat uit welgeteld één persoon die de boel runt, maar achter de schermen hebben ‘we’ gelukkig ondersteuning aan alle kanten.

Johanne

Oprichtster
Klein van formaat. Geen fashionista, maar wel fan van nieuwe kleren, mooie schoenen en alles petite.
Kantoorkat

Buttons

Kantoorkat
Voor morele ondersteuning.
En warmte.
En dutjes.
Back to Top